Marketing

zonder franje

Helder formuleren en concrete doelstellingen zijn meer waard dan ingewikkelde marketing termen en onnodige informatie. Duidelijke campagnes met omschreven doelen, doelgroepen en acties met een begin en een eind.

Marketingactiviteiten die je zelf kunt doen, of door mij kunt laten doen. Dit is waar ik voor sta; zonder franje.

marketingdoolhof

In het doolhof van marketingmogelijkheden, of het nu gaat om social media, een website, een event, online reclame, of drukwerk, is het als ondernemer vaak lastig kiezen wat voor jou de juiste aanpak is. Vaak wordt gekozen voor een ad-hoc aanpak met losse flodders waarbij het resultaat meestal tegenvalt. Het creëren van een gestructureerde aanpak is niet altijd even makkelijk. Ik kan je helpen bij het opzetten van een fundament en dit uitbreiden met marketingactiviteiten die voor jouw product of dienst geschikt zijn in combinatie met professionele communicatie!

1 aanspreekpunt

Ben je op zoek naar 1 aanspreekpunt voor al jouw marketingactiviteiten? Iemand die niet alleen uitvoert maar ook ervoor zorgt dat alle marketingactiviteiten perfect in elkaar passen en goed op elkaar aansluiten? Iemand die ervoor zorgt dat de vormgeving, je online activiteiten, je media hetzelfde doel nastreven waardoor jouw boodschap op de juiste manier bij de goede doelgroep terecht komt?

Ik wil hier graag met jou over van gedachten wisselen en uitzoeken óf en wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Zonder Franje heeft ons helder en concreet marketing advies gegeven waar je meteen iets aan hebt en ook zelf mee aan de slag kan gaan, zonder franje!

Nick Drijkoningen - NL Yogareizen